top of page

Faciliteringsuddannelse for ledere
'Jeg er blevet mere modig og kan lade mødet udvikle sig, også i retninger jeg ikke havde forventet.'

Ordene er Gittes, som står helt til højre. Gitte deltog i foråret 2022 på Faciliteringsuddannelsen og hun fortæller videre om sit udbytte af uddannelsen:


Min måde at håndtere konflikter på er mere ‘loose’. Faktisk finder jeg større glæde ved mit arbejde.'

Gitte er leder i socialpsykiatrien i Region Nordjylland, og havde som garvet leder længe ønsket sig en uddannelse, der ville give både teori og praksis et løft i hendes mødeledelse og facilitering.


Og det har hun i den grad fået, fortæller hun. Nu, charmerer hun faktisk både sin chef og får medarbejderne til at grine ved at bringe en mere legende og kreativ tilgang på banen. Og det skaber psykologisk tryghed på møder.


Hun kunne godt ønske at flere ledere lærte at facilitere og have en legende tilgang til det at faciltere, fordi man lærer at lede mere 3-dimensionelt: fagligt, menneskeligt og kreativt.


Kort sagt, siger Gitte:

Det har været en FED uddannelse!

Nu åbner vi op for et nyt hold, hvor vi igen forventer at have en god blanding af ledere, konsulenter og undervisere, som søger et alternativ til klassisk mødeledelse.


Kursusdagene i 2023 er 6-7. marts; 13-14. april og 24-25. maj


Alle dage er internat på Comwell Kellers Park ved Vejle fjord - hvorfor?


Simpelthen fordi det er vores yndligskursussted, hvor der er SÅ skønt, at det opleves som om man bliver forkælet - samtidig med, at man arbejder fordybet og intenst.

37 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page