top of page

Om mig

Faciliteringsekspert, forsker, forfatter og foredragsholder

Med en baggrund som forsker arbejder jeg i dag som facilitator, underviser, foredragsholder og forfatter med leg og æstetiske processer som omdrejningspunkt. 

Min historie begynder da jeg som barn ofte var med mine forældre på kunstudstillinger. Her blev jeg tidligt fascineret af farverne, fortællingen og det fantasirige, man som beskuer kan bevæge sig ind i i et kunstværk.

 

Sidenhen tog jeg selv en pensel i hånden, gik på kunstskole, malede og udstillede, hvilket førte til etablering af Galleri Epoke i Vejle, som over ti år gik hen og blev et landskendt galleri.

 

Fascinationen og glæden ved kunst ledte til en voksende nysgerrighed for kunstens kilde og kreativitetskraft, som igen førte til en Erhvervs-Ph.d. om leg med afsæt i 3 års forskning i LEGO.

 

Her undersøgte jeg, hvad der sker, når man leger i professionel sammenhæng. Resultatet var utvetydigt; leg kan og gør noget helt særligt for og ved os mennesker – både børn og voksne. 

 

Efter en årrække som universitetslektor i leg og organisatorisk læring samt leder af det første Play Lab i Danmark, arbejder jeg i dag primært som selvstændig konsulent og underviser i organisationer og uddannelsesinstitutioner.

Det er fantastisk at se, hvordan leg ikke bare skaber glæde, gode samtaler, kreativitet og motivation for læring men også danner grobund for meningsfulde fællesskaber og anderledes udviklings-/ og tankerum. Det har jeg bl.a. skrevet om i "Den legende Organistation" og min nyeste bog "At tænke med hjertet".

thumbnail_Morportræt_3014.jpg
bottom of page