top of page

Invitation til webinar d. 3. november


En del år boede min mand og jeg på Brandbjerg Højskole, hvor jeg lærte 'morgensamling' at kende. En kort stund, hvor man kommer til stede i dagen og med hinanden.


Med inspiration her fra inviterer min gode kollega Katrine Schumann og jeg på torsdag d. 3. november. kl. 8-9 til en gratis morgensamling (webinar) over temaet:


Hvorfor og hvordan er det muligt at tænke med hjertet?


Formen vil denne morgen være en samtale omkring min og min mands nye bog og den artikel, som jeg netop har skrevet til mandag morgen.


Optakten til artiklen, lyder sådan: Vi bruger ofte formuleringer, som at noget skal ”give mening”. Vi taler om, at der skal være ”tillid” i organisationer og om ”god ledelse”. Men hvad betyder det egentlig helt konkret - for dig og for mig? For hvis vi ikke har samme forståelse, skaber det friktion og gør mere skade end gavn. Derfor skal ledere åbne op for en ny form for samtale på arbejdspladserne, som tager udgangspunkt i hjertet frem for i handling.Har du lyst til at tage kolleger, samarbejdspartnere og venner med, er de hjertelig velkomne. Du behøver ikke at gøre andet, end logge dig på linket, som vi sender dig, når du har tilmeldt dig og så ellers sidde helt stille i morgenlyset med en god kop te eller kaffe og lade dagen ankomme.23 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentários


bottom of page