top of page

Hvad fik deltagerne ud af "Vandretur med tid til eftertanke"
Mange tak til alle jer, der deltog på turen. Det har været dejligt at høre, at I har fået så meget ud af det. Det bekræfter mig I, at sammenfletningen af natur, vandring og leg eller kreative øvelser kan noget, og at hjælp til at arbejde med livsovergange er noget, der er brug for. Her kommer enkelte kommentarerne fra nogle af de andre, der deltog. Har du yderligere at tilføje, så send mig gerne et par linjer eller en lille videohilsen.


Emil skriver f.eks.:


Jeg nåede til en dyb resonans med mine omgivelser, som gjorde, at jeg opnåede en indre ro og eftertænksomhed, som en almindelig gåtur i naturen måske ikke ville give mig. Det var som om naturen talte til mig på en måde, som fik mit indre, rigtige væsen frem. Jeg kunne bare være mig, og ingen anden.


Kit skriver: Det var meget fantastisk at få konkretiseret det tema jeg står i med naturen” og samtidig sendte hun en lille video fra hendes tur, som endte ud med, at de var 3, der vandrede sammen. God ide, Kit, som jeg tager med mig videre! Videoen fra Kit finder du her: https://www.anncharlottethorsted.dk/vandretur-med-tid-til-eftertanke


Derfor glæder det mig også at kunne invitere dig med til næste skridt i OvergangsRiten. Efter at have talt med flere af jer, har jeg besluttet, at lave to nye kurser.


1. Kursus foregår som ca. et døgns retreat på et fantastisk fint lille natursted direkte ned til vandet tæt ved Juelsminde.


2. Kursus forløber over 3 gange á 4 timer, hvor vi mødes i naturen ved Vejle Fjord Hotel og bruger de store skove til at vandre og arbejde i. Du kan læse mere om dette kursus her https://www.anncharlottethorsted.dk/kurser-1


Målet med begge kurser er at give dig tiden og roen til at arbejde videre med lige præcis den overgang og det sted i OvergangsRiten, som du befinder dig i. Opfølgningskurset vil give dig redskaberne til at komme godt fra A til B i din livssituation og udvide dit perspektiv på dit liv. Sagt helt enkelt, bliver opfølgningskurset meget lig den begivenhed du netop har oplevet. Afsættet er igen naturen, tid til at tænke krydret med kreative, legende øvelser. Men denne gang indeholder kurset selvfølgelig meget mere!


Jeg håber vi ses på den næste vandretur. Giv mig gerne et kald på 29228540 eller send mig en mail på thorsted33@hotmail.com og lad mig høre, om du er interesseret i version 1 eller 2. I første ombæring er det helt uforpligtende og kun en interessetilkendegivelse, jeg er interesseret i.


Først når jeg har næste hold klar, melder jeg datoer og pris for retreatet ud, og først der sker den endelige tilmelding.Bedste hilsner

Ann Charlotte


33 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page