OvergangsRiten for enkelt deltagere
 

 Hvem henvender kurset sig til:

  • Du vil til at prioritere anderledes. Måske er det Coronaen, sygdom, skilsmisse, en flytning eller noget helt andet, der har givet dig tid og stof til eftertanke og du går nu og fundere over, hvordan dit liv skal til at have en ny drejning.

  • Du nærmer du dig måske pensionsalderen, børnene er flyttet hjemmefra og du er begyndt at tænke over, hvordan dit nye liv eller overgangen hertil skal forme sig.

  • Eller måske er du bare en eftertænksom sjæl, der ønsker en 'time-out' og dermed tid til at fundere lidt mere over livet og forholde dig aktivt til "hvad Det Gode Liv er for dig".

Hvad kan du forvente at få ud af kurset:

Uanset hvad der er din indgang, så retter kurset sig mod dig, der har lyst til at gå dig til og aktivt arbejde med at skabe større klarhed over dit liv, dine værdier og prioriteringer, så du er i stand til at handle og leve i større overensstemmelse med det, der giver mening for dig.

OvergangsRiten er rammen, der hjælper dig i overgangen fra en livsfase til en anden. Gennem kurset udfordres du af spørgsmål suppleret af kreative øvelser og dialoger med andre for at nå hen til en fordybelse i de livstemaer og værdier, der er væsentlige for dig og dermed en indkredsning af dine prioriteringer.

 

 

 

 

Efter endt kursus skulle du gerne have et klarere billede af: 

  • hvad der er vigtigt for dig og det du ønsker at tage med videre eller endegyldigt tage afsked med 

  • hvad dit næste skridt udgør, hvorfor.   

De teknikker og koncepter du introduceres til, kan du tage med hjem og benytte efterfølgende i din egen praksis, hvis du også deltager på kurset i professionelle interesse.

Hvordan foregår kurset:

 

Kurset tager udgangspunkt i OvergangsRitens 3 grundtrin og forløber over 3 gange, hvor vi har fokus på:

 

  • 1. gang - Adskillelsesfasen

  • 2. gang - Den Liminale fase

  • 3. gang - Inkorporationsfasen

Kurset omfatter:

  • indledende samtale med hver deltager 

  • 3 kursusgange á 4 timer med afsæt i den smukke natur omkring Vejle Fjord Hotel.

Pris: 2.950 for 12 lektioner excl. forplejning. Jeg har indgået et særlig aftale med Hotel Vejle Fjord, som er det område kurserne tager sit afsæt fra, så det er muligt at overnatte på hotellet og benytte de eksklusive termiske bade før eller efter kurset, eller du kan benytte dig af det smukt beliggende sheltersted, der ligger lige ned til fjorden ganske tæt ved.

Send mig en mail eller tilmeld dig nedenfor og kom på venteliste til næste kursus.