OVERGANGSRITEN

OvergangsRiten for enkelte deltagere

Er du klar til at snøre vandreskoene?

OvergangsRiten for enkelte deltagere er til dig, der ønsker at få tid til at tænke over og aktivt forholde dig til dit næste skridt i livet.

 

Hvem henvender kurset sig til:

 • Coronaen har givet dig og måske jer (kone, kæreste, kollegaer) stof til eftertanke og du/I vil gerne have tid til at reflektere dybere over, hvad der nu skal ske i dit/jeres arbejds(liv)...

 • Du er ikke helt tilfreds i dit arbejdsliv og kunne egentlig godt tænke dig noget andet - men hvad skulle det være...

 • Måske nærmer du dig din pensionsalder og begynder at prioritere anderledes

 • Eller måske er du bare en eftertænksom sjæl, der gerne vil sætte tid af til at forholde dig til "hvad er Det Gode Liv for dig" og hvordan kan dit arbejde være mere i overensstemmelse hermed

 • Måske har du været ramt af stress eller anden sygdom og skal til at finde vej tilbage til arbejdslivet igen

 • Måske har du ufrivilligt mistet dit job og ønsker at benytte dig af muligheden for at få dine prioriteringer gjort klarer

Uanset hvad der er din indgang, så er kurset rettet mod dig, der har lyst til at gå dig til og aktivt arbejde med at skabe større klarhed over dit liv, dine værdier og prioriteringer, så du er i stand til at handle og leve i større overensstemmelse med det, der giver mening for dig.

Hvad kan du forvente at få ud af kurset:

OvergangsRiten er en procesmodel og udviklingsform, der hjælper mennesker med at flytte sig fra en livsfase til den næste - eller til dig, der 'bare' ønsker at tage en 'time-out' og få tid til at fundere lidt mere over livet.

Gennem OvergangsRiten tilbydes du et tanke- og værensrum, hvor du udfordres af forskellige eksistentielle spørgsmål suppleret af kreative øvelser, der hjælper dig på vej til en fordybelse i de livstemaer og værdier, der er væsentlige for dig og dermed en indkredsning af dine prioriteringer. Efter endt kursus skulle du gerne have et klarer billede af, hvad du ønsker at tage med videre til dit næste skridt, og dermed skulle det gerne blive lettere for dig at foretage dig de rette handlinger efterfølgende.   

Hvordan foregår kurset:

 

Kurset tager udgangspunkt i OvergangsRitens 4 grundtrin og forløber over 2 gange af 4 timer + forberedende og afsluttende opgaver til brug for formulering af dit nye ståsted.

 

Næste kursusgang er d. 27. og 29. april.

Stedet vi mødes er ved Vejle Fjord Hotel ved hovedindgangen udenfor kl. 9.00 begge dage.

Du skal selv medbringe mad og drikke til turen.

Kurset omfatter:

 • indledende samtale med hver deltager 

 • formulering  af personlige fortælling, som forbliver privat

 • forberedende oplæg omkring Den Sokratiske Samtale og Det Fænomenologiske Indblik, som er to metoder, du kommer til at arbejde med i praksis ud over OvergangsRiten, som er omdrejningspunktet

 • vandretur på 3 timer i det smukke område omkring Vejle Fjord Hotel, hvor du får tid til at tænke og fundere over forskellige spørgsmål guidet af Sokrates (der er indlagte flere pauser til at skrive, så vi går ikke 3 timer i træk)

 • Besøg i Play Lab som denne gang er rykket ud i naturen

 • udarbejdelse af egen fortælling til brug for dit næste skridt.

Pris:

Kurset koster denne gang kun 1.400 kr. som er en særspris, der kun gives denne første gang.

Tøv ikke med at kontakte mig for en uforpligtende snak på 2922 8540.