Vandretur med tid til eftertanke

 

 

Hvem henvender kurset sig til:

  • I princippet til alle som har lyst til at give sig selv tid til at tænke lidt mere over livet.

  • Men måske er det også blevet tid til at prioritere eller endog leve dit liv anderledes, tænker du, som et resultat af Coronaen, job-skifte, skilsmisse, sygdom, udfordringer på hjemmefronten eller noget helt andet. 

  • Måske er børnene lige flyttet hjemmefra, du er selv flyttet, eller måske nærmer du dig pensionsalderen og er begyndt at tænke over, hvordan dit nye liv skal forme sig. 

Uanset hvad der er din indgang, dit tema, så retter kurset sig mod dig, der har lyst til at gå dig til og aktivt arbejde med at skabe større klarhed over dit liv, dine værdier og prioriteringer, så du er i stand til at handle og leve i større overensstemmelse med det, der giver mening for dig.

Hvad kan du forvente at få ud af kurset:

​D. 30. maj 2021 gik omkring 140 deltagere kurset på en og samme tid. Her Kan du hører, hvad 3 af deltagerne fik med fra turen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvorfor trænger de eksistentielle spørgsmål sig sådan på hos så mange af os i dag, og hvorfor er behovet for ro og tid til fordybelse så presserende?

En forklaring er det præstationssamfund, den kompleksitet og dermed usikkerhed det moderne liv er præget af samt det høje tempo, vores arbejdsliv eller liv i det hele taget er karakteriseret ved og som konsekvens heraf også en frygt for at falde ud, hvis vi ikke længere kan følge med, eller livet ikke længere føles meningsfuldt. Derfor har vi ind imellem brug for tid til at tænke, mærke efter og være nysgerrig og undrende og ikke konstant i et bemestrende forhold til verden. Nogle gange klarer vi det selv og andre gange er ny inspiration det, der kan flytte os fra et sted i livet til et andet. Her kommer OvergangsRiten og "Vandretur med tid til eftertanke" ind. Under "OvergangsRiten" kan du både høre og læse mere om tankerne bag konceptet.

                      Hvis man ved, hvorfor man lever, kan man tåle næsten et hvilket                           som helst hvordan                                                    Nietzsche

Hvor og hvornår foregår kurset næste gang:

Du og din ven/veninde, arbejdskolleger eller andre interessegrupper, kan selv gå turen, hvor og hvornår det passer jer. Det vil sige, at det er jer selv, der bestemmer tid og sted. Men I kan også få mig med som facilitator på turen.

Hvordan foregår kurset:

 

Uanset om I går selv eller jeg er med er afsættet altid naturen, en vandretur med indflettede kreative øvelser, en eller flere vandre-makkere, en video instruktion og en skriftlig guidning, som jeg sender til jer, før jeres tur begynder.

 

I skal regne med, at turen tager ca. 3 timer.

 

Udgangspunktet for vandreturen er altid et eller flere spørgsmål, som jeg kan hjælpe jer med at formulere, før turen begynder. Det "gode spørgsmål" er nemlig det, der bringer os ud i det åbne og dermed ind i en undring og dermed ny forståelse og mulig retning. 

Hvad koster det:

Prisen sættes efter antal deltagere og min medvirken som facilitator eller ej.

Send mig en mail og du hører fra mig hurtigst mulig.


 

 Det var meget fantastisk at få konkretiseret det tema jeg står i med naturen                                                                                Kit Nørgaard Aabjerg, selvstændig udviklingskonsulent    

Oplevelsen af at komme i dyb resonans med mine omgivelser gjorde, at jeg opnåede en indre ro og eftertænksomhed, som en almindelig gåtur i naturen måske ikke ville give mig. Det var som om naturen talte til mig på en måde, som fik mit indre, rigtige væsen frem. Jeg kunne bare være mig, og ingen anden.                                                                           Emil, studerende