top of page

"Huller i tiden"Den tyske filosof Hannah Arendt taler om ”huller i tiden”. Det er et godt begreb for det, som kan ske, når man ’falder’ ind i en undren, eller bare falder i staver, som man ofte gør, når man gribes af noget smukt og stort, som her den anden morgen, hvor jeg gik min morgentur ved Vesterhavet.


Huller i tiden betyder, at man åbner sig for livets forunderlighed og tiden forsvinder. Man er da faldet ind i en rytme eller resonans med noget, der virker berørende, betagende, dybt fascinerende og måske endog meningsgivende.

I et interview for nylig i den Københavnske kunst-radio Den2Radio i programmet ’Kunsttimen’ bliver min medforfatter Finn Thorbjørn Hansen interviewet omkring vores fælles bog At tænke med hjertet. Her italesætter vi netop disse tidshuller og oplevelser af resonans, og dermed også en kontakt med verden, som kan berøre og forandre. En kontakt der kan sætte os i kontakt med hinanden, den Sag vi arbejder med, de udfordringer vi står overfor på en mere nærværende, tænksom og klog måde.

Har du lyst til lytte med, finder du interviewet her: http://den2radio.dk/udsendelser/kunsttimen-at-taenke-med-hjertet-om-abenhed/

Og skulle du få lyst til at vide eller lære endnu mere om, hvordan du selv kan bringe resonans og ”huller i tiden” ind i dit (arbejds)liv, så har vi lige nu 2 pladser tilbage på vores kursus i april, hvor du vil blive introduceret endnu mere til det at tænke med hjertet og resonansbegrebet.
28 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page