top of page

Morgensamling om humanitet i organisationer
"... jeg tror, at hvis verden skal forandre sig til det bedre, så må noget forandre sig først og fremmest i den menneskelige bevidsthed, i selve det nutidige menneskes humanitet", sagde tidligere præsident og dramatiker Vaclav Havel.

Gennem mange år har vi trænet os selv i at tilgå enhver situation med ønsket om at løse eller fixe noget. Og gerne så hurtigt og effektivt som muligt, hvilket til tider sker på bekostning af humaniteten.


Humanitet refererer til de menneskelige egenskaber, værdier og handlinger, der er forbundet med medfølelse, medmenneskelighed og respekt for andre mennesker og i bredere forstand en forpligtelse overfor vores klode og dens økosystemer.


Men hvad nu, hvis vi stopper med at være de hurtige fixere og begynder at være til stede på en ikke målsøgende måde - bare ind imellem? Kan vi overhovedet det, når vi taler om det professionelle liv? Det vil min makker på Faciliteringsuddannelsen, Katrine Schumann og jeg gerne invitere til en online-morgensamling omkring d. 20. juni kl. 8.30-9.00.

Lad denne morgensamling være en lille tænkepause og en sidste optakt til en af de længere "gøremålsfrie" pauser på året – nemlig sommerferien.


15 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page