Søg
  • Ann Charlotte Thorsted

Vejen til et meningsfuldt livMærker du også forår i luften og et lys forude?


Det gør jeg - og derfor inviterer jeg dig til indvielsen af et helt nyt koncept – OvergangsRiten.


Vi er nok mange, der som resultat af Coronaen står et sted lige nu, hvor vi har brug for at tænke os om en ekstra gang. Hvad var der lige der skete, hvad kan jeg tage med mig videre, og hvad skal helt sikkert afsluttes.


For mig selv betød det et selvvalgt farvel til min stilling som lektor ved Aalborg Universitet og et velkommen til et nyt liv som Fri forsker.


Hvor står du?


Har du også brug for et tanke- og værensrum? Har du lyst til at se verden med nye øjne? F.eks. ved at blive udfordret på skønne vandreture i naturen af forskellige eksistentielle spørgsmål suppleret af kreative øvelser?


Så læs mere her om OvergangsRiten: https://www.anncharlottethorsted.dk/overgangsriten


Gennem OvergangsRiten får du mulighed for at indkredse det, der er meningsfuldt for dig og dit næste skridt i livet.


Processen kaldes "OvergangsRiten", fordi den netop baserer sig på antropologien og ritualer for bevægelsen fra en livsfase til den næste - men den inddrager også kunsten, det legende og filosofien som inspirationspartnere.


Vi starter med en vandringstur i naturen ved Vejle Fjord med Sokrates med på sidelinjen og fortsætter ind i Art & Play Lab for at ende ud med din nye fortælling. Hvad er det vigtige for dig i dit liv? Og hvordan kan du indrette dig på en måde, så der er overensstemmelse med de værdier og det, du oplever som meningsfuldt?


Er det noget for dig, så tøv ikke med at kontakte mig på 2922 8540.


Kurset tilbydes denne første gang til en særpris á 1.400 kr. for 2 halve dage.
Bedste hilsner

Ann Charlotte


36 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle