top of page

Seminar over temaet: "En Gøremålsfri dag"

Opdateret: 27. jan. 2023Ifølge den tyske stjernesociolog Hartmut Rosa er vi kommet ud af resonans med det væsentlige. Det gælder for mange organisationer, det gælder vores forhold til miljøet og det gælder forholdet til os selv som menneske og dermed også den måde vi bringer os selv i spil i arbejdslivet.

Det moderne menneske søger næsten fortvivlet efter alternative måder at være i verden, at få arbejde og privatliv til at balancere, at finde mening i den acceleration og væksttænkning, vi er omgivet af. Mange føler sig usikre, utilpasse og rigtig mange af os mistrives og i værste fald ender med at blive udbrændte.

Derfor vil vi gerne invitere dig som facilitator til en ’Gøremålsfri dag’

tirsdag d. 7. marts 2023Her vil du vil få oplæg til samtaler om, hvordan vi sammen kan skabe rum, plads og mulighed for at være til stede på en ikke altid nyttig måde. Hvordan vi kan udfordre den 'gøremålstravlhed', der fører til moralsk stress, desillusion og manglende arbejds- og livsglæde. Hvordan det kan afspejle sig i og få bedre plads i vores dagligdag og de processer, vi som facilitatorer står for.

At være i resonans er ikke noget vi kan fremtvinge eller fremelske, for det kræver et andet verdensforhold, en anden tilstedeværelse, end det vi oftest møder i dagligdagen. Lad os sammen udfordre, udforske og finde nye praksisser, så vi får skabt en bedre balance og modvægt til accelerationssamfundet.

Hvis du ønsker at høre mere om netværksdagen er du velkommen til at sende mig en mail på thorsted33@hotmail.com


De varmeste hilsner

Katrine og Ann Charlotte
156 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page