top of page

Nyt hold sættes til Faciliterings-uddannelsen

Første hold var UDSOLGT og der er allerede stor interesse om deltagelse på næste hold.

Ledende sundhedsplejerske, Susanne Henriksen fra Aalborg Kommune, der var en af deltagerne sidst fortæller:


"Jeg ønskede et anderledes ledelsesforløb. Det har jeg fået. Jeg har fået en stor værktøjskasse til facilitering og så har jeg fået mod. Og jeg føler reelt, at jeg har tage en uddannelse der gør, at jeg nu som leder selv kan facilitere ’lige på vippen’ og skabe forandring".


Facilitering handler om, at hjælpe, støtte og udfordre grupper i at løse opgaver med respekt for, at det er deltagerne selv, der har den nødvendige viden, evne og vilje til at finde en løsning.


Selv om mange af os har megen viden og måske også erfaring på EKSPERTNIVEAU om ledelse, kommunikation og innovation mv., så gælder det i faciliteringssammenhæng om at anvende denne viden på en anden måde.


Som dygtig facilitator skal du kunne træde ind og ud af forskellige roller som billedet af "Forbinderen" øverst symboliserer. (Kortet er fra et af de værktøjer, vi anvender undervejs). Forbinderen er den der spotter det, der samler gruppen på trods af forskelligheder og gør det muligt at finde frem til en fælles løsning. Andre gange kræver faciliteringsopgaven, at du er "Fortolkeren", der lytter til det sagte og formår at analysere og formidle det tilbage på en klar måde.


Undervejs i uddannelsen bringer vi yderligere 18 kort i spil, idet vi arbejder aktivt med vores egne roller som facilitator og hvordan man dels kan skifte mellem rollerne OG samtidig arbejde med sin egen 'stil' og autenticitet.


Uddannelsen er skræddersyet til dig, der gerne vil have inspiration, værktøjer og færdigheder i at kunne facilitere forandringer i organisationer på en fornyende måde. Hvad enten du er leder, projektleder eller konsulent (internt i en organisation eller eksternt i et konsulentfirma), så vil uddannelsen både udfordre og løfte din måde at lede møder, workshops og seminarer på.


Du ønsker at være en stærk og kreativ facilitator med selvindsigt, handlekraft og et solidt teoretisk fundament.


Du elsker at uddanne dig og vil gerne have en ambitiøs uddannelse på MASTER-niveau i både teori og praksis. Men du kan på en anden side godt undvære eksamensprojekter og ECTS-point.


Faciliteringsuddannelsen ligger 2 dage ad gangen (i alt 6 dage i løbet af foråret 2020), så du i den mellemliggende periode kan arbejde med eget læringsmål og udfordringer fra egen organisation.


Uddannelsesstederne er top-klasse hoteller i Vejle-området. I foråret 2020 er kursusdatoerne: d. 16-17. april, d. 6-7. maj, d. 10-11. juni.


Og tøv ikke med at kontakte mig eller Katrine Schumann http://www.katrineschumann.dk for spørgsmål eller tilmelding.19 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

コメント


bottom of page