top of page

Netværksdag om æstetisk kommunikation

Opdateret: 9. feb.


I år er det 5 år siden, vi startede Faciliteringsuddannelsen. Det har vi valgt af fejre med en faglig fest i vores gruppe af tidligere deltagere men også nye, eller bare dem der følger os og har lyst til at høre og mærke, hvad det er, vi arbejder med.


Vi kalder det vores alumne-møde eller Sort Sol, som hvert år er en netværksdag, hvor vi alle samles omkring et tema, der taler sig ind i faciliteringsfeltet.


I år er det onsdag d. 20. marts under temaet kommunikation, fordi facilitering grundlæggende set er at skabe fornyende SAMTALER.


Trækker vi alle de smarte værktøjer, processer og drejebøger væk, så har vi kommunikationen tilbage, som det helt centrale i det der foregår mennesker imellem i de æstetisk faciliterende processer.


Netværksdagen i år går helt ind til rødderne:


  • Treklangen ‘krop, sprog og stemme’ fordi samspillet mellem de ord, vi siger og vores stemmeføring og kropssprog, tilsammen er ‘vores personlige kommunikation’.

  • Samtalers dynamik mellem indhold og relationer; fordi det altid er relationerne, der afgør, hvordan vi kan tale sammen om indholdet.

  • Metakommunikation og feedback; fordi vi som facilitatorer har brug for at justere samtaler løbende og har brug for at kunne give og modtage feedback.

 

Dagen starter kl. 9 med morgenmad og det formelle program kl. 10. Hele arrangementet slutter kl. 16.


Din investering for hele herligheden af faglig grundig og forskningsbaseret inspiration, fællesskab med andre facilitatorer og GARANTERET god energi er kun


kr. 2.950 + moms.


OG - får du lyst til at fortsætte på FACILITERINGSUDDANNELSEN, så refunderer vi hele beløbet!


På netværksdagen møder du andre vidunderlige facilitatorer, der ser sig selv om det, vi kalder 'sære stære':


Os der ønsker at kunne bevæge processer i organisationen lige så organisk og omsorgsfuldt som en stæreflok i sort sol - og som ofte føler sig lidt sære, fordi vi er kreative, sansende og ambitiøse.


Og du får fuld og skøn forplejning hele dagen på Comwell Kellers Park v. Vejle, der som altid er vores dejlige tilholdssted.


Work-Along dag


OBS - er du tidligere kursist på Faciliteringsuddannelsen, er der mulighed for at fortsætte næste dag på vores populære Work-Along dag, som giver dig mulighed for at arbejde med DINE opgaver med Katrine og Ann Charlotte som sparringspartnere.


Tillægsprisen for Work-Along dagen dækker:


  • Lækker middag som I kender det d. 20.3.

  • Overnatning i dejligt eneværelse.

  • Skøn morgenmad, lige så dejlig frokost og selvfølgelig eftermiddagssnacks.

  • Fordybet arbejde med egne faciliteringsopgaver i skønt lokale med udsigt til vandet.

  • Fuld adgang til sparring med Katrine, Ann Charlotte og andre sære stære.

 

BONUS - I bliver ikke afbrudt af kolleger, møder, akut-opgaver og andet, der liiiiiige kommer forbi og forstyrrer.


EKSTRA BONUS - den fuldstændig ubetalelige energi det giver at VÆRE blandt sære stære.

Jeres investering for begge dage er kr. 6.250 (+ moms).

Normalt koster det kr. 1.750,- pr. sparringstime at få Katrine og Ann Charlottes hjælp. Men ikke her! I skal ikke betale en krone for vores sparring - jeres betaling dækker blot Sort Sol og ophold.


  • I kan selvfølgelig tilkøbe spa og ekstra overnatning.


26 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentários


bottom of page