top of page

Link til morgensamling om "at tænke med hjertet"


Tak for at du var med i morges - eller hvis du ikke var - så af hjertet tak for at du gerne ville have været med. Her finder du video-linket til webinariet sidst i mailen.


Katrine og jeg kunne bagefter mærke en dejlig RO i HJERTET.


Oplevelsen af at få sagt, det, der var vigtigt. På en måde, der var vigtig.


Uanset om det var i

  • musisk form gennem Tina Dickows 'Count to 10':

sometimes, the fastest way to get there is to go slow. sometimes; if you wanna hold on - you got to let go'

  • jeg fortalte om hvordan og hvorfor det er vigtigt at tænke med hjertet.

  • dialogen der opstod i det uplanlagte gav både Katrine og jeg nye tanker - og forhåbentlig også dig som medlytter

  • og formen - morgensamling - blev godt modtaget. Tak for det!


Vi fortalte kort om FACILITERINGSUDDANNELSEN, som er vores fælles hjertebarn og som vi på 4. år tilbyder til ledere, konsulenter og undervisere, der faciliterer møder. Altså 'rigtige' møder mellem mennesker, hvor nybrud kan opstå gennem nærvær, nysgerrighed, leg og samtale.


Fordi du var med til webinaret vil vi gerne tilbyde dig 15 % i rabat. Du skal blot skrive 'at tænke med hjertet', når du tilmelder dig.

Hvad er facilitering?


I webinaret læste Katrine følgende digt, der givet et poetisk bud

Let go of control

Step away from everyday

Discover the new


- Viv McWaters (IAF)

Faciliteringsuddannelsen


Er du leder eller konsulent - og kan du mærke, at der er brug for mere MENNESKE for at kunne skabe værdifulde nybrud i organisationer?


Sammen med Katrine uddanner jeg ledere og konsulenter i at fremelske menneskelige møder, workshops, seminarer og undervisning.


Vi tager fat i de organisatoriske 'rum' vi allerede har struktur for og uddanner til at gøre det til betydningsfulde MØDER; virkelige møder mellem mennesker, hvor det særligt værdifulde får rum til at opstå.


Vores særlige tilgang til facilitering er leg. For legen minder os om, at vi er mennesker med sanser, relationer, fantasi og risikovillighed. I legen opstår psykologisk tryghed som noget helt fundamentalt for vores måde at være sammen på og skabe nyt sammen.


Vi har brug for nye måder at facilitere på - fordi vi har brug for at skabe fremtiden for og med mennesker som human beings - ikke human doings.


Var du ikke med til webinaret - eller tænker du: andre skal sørme også høre, hvad et vil sige at tænke med hjertet, så send gerne linket til videoen fra webinaret videre og brug det måske som inspiration i din egen gruppe, hvor I selv laver en morgensamling, som det blev foreslået af en af deltagerne.

56 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page