Søg
  • Ann Charlotte Thorsted

Interview om leg bragt ind på arbejdspladser

Hvis du har lyst til at høre mere om, hvorfor jeg i så mange år har kredset om leg og legens betydning for voksne - også i arbejdssammenhæng, får du her adgang til det interview, jeg gav d. 3. maj 2021 til Den danske Legetænketank.


https://www.youtube.com/watch?v=y3V1MdLxav8&t=7s


Lige siden jeg startede min forskerkarriere i 2008 hos LEGO har jeg været optaget af at undersøge, hvordan man får voksne til at lege og hvad der sker, når man begynder at lege i professionelle sammenhænge. Det er det interviewet her bl.a. handler om.


Alle mine år som forsker har jeg været nysgerrig på, hvordan vi kan bringe legen eller det æstetiske i spil på nye måder. Det er bl.a. også det jeg gør i OvergangsRiten, som jeg fortalte lidt om sidst.


Det arrangement der foregår d. 30. maj - "Vandretur med tid til eftertanke" - som er et lille led i OvergangsRiten, har givet en helt fantastisk respons. Lige pt. er der ca. 140 tilmeldte og knap 200 interesserede. Du kan bl.a. få adgang til arrangementet her


https://www.facebook.com/events/889568758290874
De bedste hilsner

Ann Charlotte

10 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle