top of page

Inspirationsdag for facilitatorer under temaet "Facilitering af Væredygtighed"Hvert år holder Katrine og jeg en dag for tidlligere og kommende kursister på Faciliteringsuddannelsen.


I år vil vi tage fat i, hvordan vi på to forskellige måder helt overordnet kan arbejde med at udforske og understøtte væredygtighed og leg.


Mit afsæt er Finns og min nye bog 'At tænke med hjertet', som jeg vil sige lidt om og så ellers invitere til en proces, hvor man på egen krop kan prøve gennem Undringskompasset at arbejde med eksistentielle spørgsmål gennem inddragelse af leg, tænksomhed, empati, undren og gensidig lytten.


Hvis du vil høre mere om bogen, kan du læse 1. kapitel her:


Om eftermiddagen vil Katrine tage jer med ind i spil-rummet og her udfordre jer i selv at udvikle spil og fortælle om de mange spil, hun selv har været med til at udvikle gennem årene. Når Katrine taler om spil er det ikke tænkt som en læringsproces med et bestemt mål for øje, men som en legende måde, hvor spillet hjælper os til at udforske de emner, vi er optaget af.

Vi kommer selvfølgelig til at spille selv og kommer til at tale om, hvordan vi som facilitatorer kan 'overlade' en stor del af faciliteringen til selve spildesignet, men at det kræver, at vi er skarpe på hvordan spillet kan understøtte legens eksperimenterende rum fremfor mere 'klassiske' indlærings- eller teambuildingorienterede rum.

Datoen er d. 5. oktober og stedet sædvanen tro Comwell ved Brejninge.

Prisen for deltagelse d. 5. oktober er 1.495 kr. inklusiv en let morgenanretning, frokost og eftermiddags te/kaffe.

Efterglød og Work-Along d. 6. oktober kl. 9-15.30 (kun for alumner)

Vi VED at I har travlt i hverdagen. Og vi ved, at det kan blive svært at holde fast i at udvikle og gennemføre facilitering der har nybrud for øje. Det kræver noget ekstra at bryde (også samarbejdspartneres) vanetænkning.

Derfor giver vi en arbejdsdag i ro, fred og med gode legekammerater, der kender det ...

Vi giver dig en dejlig ramme på Comwell, hvor du ikke skal tænke på om frokosten i kantinen er kedelig eller om din dag bliver 'kuppet' af afbrydelser.

Vi giver dig også al den legekærlighed og facilitatoromsorg, du kan kapere.

En WORK-ALONG-dag er simpelthen en dag, hvor man arbejder 'ved siden af' hinanden med sine egne opgaver og hvor man kan tappe ind i den fokuserede stemning, der bliver, når alle fordyber sig.

Katrine og jeg stiller os til fuld rådighed for sparring, idéudvikling, en krammer eller high5, feedback, afprøvning osv. på det DU sidder og arbejder med.

Vi giver det, vi kan byde ind med, ganske gratis ... dvs. at du blot skal betale, hvad Comwell forlanger for at have dig. Vi har forhandlet os frem til en pris på kr. 1.500. Og det er altså incl. middag d. 5.10, om aftenen samt overnatning i et dejligt værelse og dagsmøde med fuld forplejning. (Og ja - selvfølgelig kan man også gå i spa. Det koster kr. 200, når det er 'igennem os' :-)).

I alt bliver prisen for begge dage d. 5-6.10 kr. 2995,-


Sidste tilmelding er d. 15. september og vi har allerede fået en del tilmeldinger, så skynd dig at sende os en hilsen straks, hvis du ønsker at deltage på thorsted33@hotmail.com

15 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page