top of page

Glædelig jul og tak for i årJeg er nu færdig med at købe alle gaverne og begynder så småt at lægge an til landing til julen.


Måske er du også ved at nå dertil?


For mig betyder det, at jeg er ved at rydde op på kontoret, hvor jeg netop er stødt ind i en kasse med bogen ”Den Legende Organisation”. Bogen skrev jeg baseret på min forskning i LEGO og den mindre nonprofit organisation SUS. I bogen beskriver jeg, hvordan de to organisationer har bragt legen i spil og giver samtidig en række anvisninger på, hvordan man selv kan få mere leg ind i hverdagen.


Og så var det, at jeg kom til at tænke, at måske kunne den være en julegaveide.


Derfor sætter jeg nu kassen med bøger til salg til en særpris denne ene gang, som er 200 kr. pr. stk. Hvis den skal sendes, må du lige lægge det oveni.


Legen er og har altid været nøglen til menneskets udvikling. Når vi leger, sætter vi os fri af hverdagens tidstyranni og effektivitetstænkning. I stedet følger vi livets egen rytme og begynder at møde os selv og hinanden på en mere dybfølt, fri, kreativ og glædelsesfyldt måde. I legen er vi ikke længere på ydersiden af verden, men i kontakt med livet selv på en tillidsfuld, åben og lyttende måde.


Send mig en mail på thorsted33@hotmail.com, hvis det er en gaveide for dig - og jeg vil hurtigst muligt få den sendt afsted til dig. Måske skal den ind på boghylden og stå på din arbejdsplads, så den kan inspirere jer kollegaer imellem til at få mere leg ind i hverdagen?


Ellers rigtig glædelig jul til jer alle og tak for et dejligt år, hvor jeg har haft mange spændende møder med mange af jer! Jeg håber vi ses igen til næste år.24 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page