top of page

Et skelsættende møde

Hun ved ikke endnu, det jeg er ved at sige. Men hun er årsagen til et skelsættende møde. Første gang vi mødte hinanden var for nogle år tilbage, hvor jeg var underviser på den internationale innovationsuddannelse LAICS sammen med innovationsforskeren Lotte Darsø. ”Du skal lige møde hende her”, sagde Lotte og introducerede mig til Katrine Schumann. Hurtig fandt vi ud af (Katrine og jeg), at vi havde meget til fælles og da skæbnen nogle få år senere førte mig til Aalborg Universitet, krydsede vores veje hinanden igen. Det var som om, at det var meningen, at vi to skulle noget sammen. Og det har vi nu gjort. Vi har skabt en ny faciliteringsuddannelse, hvor første hold allerede er udsolgt! Det er absolut fantastisk. Vi glæder os begge utrolig meget til at tage godt imod de første deltagere.


Og til alle I andre, der også har vist interesse og som ikke nåede at komme med i første ombæring, kan vi nu røbe, at næste datoer bliver d. 11-12. marts, d. 29-30. april og d. 10-11. juni. Filosofien og konceptet er det samme, som du kan læse meget mere om her på hjemmesiden. Eller ring til mig og jeg kan fortælle meget mere herom. De første tilmeldinger er allerede tikket ind, så jeg vil anbefale dig, at være ude i god tid.


14 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Komentáře


bottom of page