top of page

Bogreception og seminar i København og Ålborg om "At tænke med hjertet"

Kære læsere


Der er gået en god rum tid, siden jeg sidst skrev til jer.


Men nu er jeg her igen efter en lang tiltrængt pause og skriver fordi, jeg gerne vil invitere dig til en af de to bogreceptioner Finn og jeg afholder lige om lidt i anledning af vores bogudgivelse ”At tænke med hjertet”. Her vil vi fortælle om motivationen for at skrive en grundbog om eksistentiel praksisfænomenologi og mere præcis, hvad det betyder og ikke mindst, hvad vi forstår ved det at tænke med hjertet.


Vi håber at få anledning til at tale med så mange af jer som muligt, der også er optaget af, hvordan vi skaber mening i livet og hvordan vi bringer dette i spil i vores professioner, uddannelsesinstitutioner og relationer.


Der er mulighed for at deltage enten i Ålborg eller København alt afhængig af, hvad der passer dig bedst. Tilmeldingen til Ålborg arrangementer d. 8. september sker til universitetet (se indbydelse). Til det andet arrangement i København d. 14. september (se anden indbydelse) kan du skrive til mig på thorsted33@hotmail.com.


Som optakt til bogen får du her en ny anmeldelse, som Sine Maria Herholdt-Lomholdt har skrevet omkring bogen:


Min erfaring er, at eksistentiel fænomenologi og udførelsen af empiriske undersøgelser på eksistentiel fænomenologisk grund, ofte er omgærdet af en fortælling om, at det er ’alt for vanskeligt’ eller ’diffust’ for universitets- og professionsstuderende. Med bogen ’At tænke med hjertet’ nedbrydes denne fortælling godt og grundigt. Bogen rummer, udover en solid indføring i det filosofiske grundlag for eksistentiel fænomenologi, konkrete, kommenterede og meget hjælpsomme eksempler på indhentning af levede erfaringer som empirisk materiale, fænomenologisk analyse og formidling af fænomenologiske indsigter. Disse eksempler og dertil knyttede kommentarer kan støtte og inspirere studerende til at kaste sig ud i et fænomenologisk projekt og at gennemføre det. Vejledere vil på samme måde finde bogen hjælpsom. Bogen er dertil som helhed inspirerende og læsevenlig og også skrevet i den fænomenologiske tone, som indholdet sigter mod. Grundlæggende er der her tale om et dybt imponerende stykke arbejde med at formidle vanskeligt stof på en hjælpsom og forståelig måde, hvorfor den får mine varmeste anbefalinger.


Det er også muligt selv at gå ind og læse det første kapitel hos forlaget Klim: https://issuu.com/forlagetklim/docs/introduktion_-_at_t_nke_med_hjertet


12 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page