Søg
  • Ann Charlotte Thorsted

Åben for tilmelding på næste hold af FACILITERINGSUDDANNELSEN


Vi har nu været godt igang med faciliteringsuddannelsen et stykke tid. Det har været en særdeles god oplevelse at mærke det store engagement og mod, som vores kursister udviser. Og det smitter! Tak for det kære kusister. Lysten til at udforske og udfordre sig selv og den rolle, man påtager sig som facilitator er afgørende for at skabe "god facilitering".


Men en ting er, hvad vi som undervisere og organisatorer af uddannelsen havde forestillet os. Noget helt andet, hvad kursisterne selv oplever. Og det ved vi nu, hvor vi har bedt dem om at give deres version. Her kan du høre nogle af deres kommentarer:


Jeg syntes, det var SÅ spændende og inspirerende - både undervisning, "træning" og at møde et nyt netværk, hvilket har forandret mine perspektiver og tilgang til det at tænke og arbejde med facilitering i vores organisation og andre sammenhænge.

Det har udfordret og udviklet mit syn på mulighederne for at facilitere.


Der er en fantastisk stemning på holdet og to super dygtige og engagerede undervisere.

Er blevet meget mere bevidst om hvordan jeg skal arbejde med forandring og strategi i daglig praksis. Jeg øver mig på at medarbejderne får gode relationer - bliver “gode legekammerater”.

Jeg er blevet lidt overrasket over, hvad fx billedlige udtryk kan bidrage med i en opdagelsesproces, og så er jeg også blevet mindet om, hvor genialt det kan være at anvende procesværktøjer. De kan i den grad bidrage til nye, kvalificerede veje.

Jeg er ikke nødvendigvis pjattet med at komme udenfor egen komfortzone ved at "lege sammen", men indtil videre har det været fint og ikke grænseoverskridende. Rammen og deltagerne skaber et positivt, nysgerrigt og rummeligt fælles arbejds- og udviklingsrum, hvor man kan udforske sig selv/andre/teorier og samtidig føle sig tryg.

Jeg har allerede anbefalet uddannelsen på mit arbejde og blandt venner - fordi uddannelsen er sjov, inspirerende, tankevækkende og giver brugbare værktøjer/øvelser, som jeg kan gå direkte hjem og anvende i mit job.


Hvis det her har givet dig lyst til at høre mere om uddannelsen, kan du læse mere herom på

​https://www.anncharlottethorsted.dk/about.


Næste forløb starter d. 11. marts 2020


Hvis du vil hjælpe os med at bringe budskabet videre ud i dine netværk, er vi meget taknemmelige herfor. På forhånd tak.

15 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle