Efter en årrække som lektor og forsker ved Aarhus og Aalborg Universitet samt LEGO arbejder jeg i dag som fri forsker, foredragsholder, facilitator, forfatter og underviser.

Som barn var jeg ofte med rundt på kunstudstillinger med mine forældre og ganske tidligt blev jeg fascineret af farverne, fortællingen og det fantasirige, man som beskuer kan bevæge sig ind i i et kunstværk. Siden hen kom jeg selv til at holde en pensel i hånden, gik på kunstskole, malede og udstillede for at ende med at etablere Galleri Epoke (se billede), som over ti år gik hen og blev et landskendt galleri.

 

 

 

 

 

 

 

 

Fascinationen og glæden ved kunst ledte mig til en voksende nysgerrighed for kunstens kilde og kreativitetskraft til en Erhvervs-Ph.d. om legens betydning for voksne i professionelle sammenhænge med afsæt i 3 års forskning i LEGO.

 

Efter nogle år kunne jeg enddog skrive universitetslektor i leg og organisatorisk læring på visitkortet, ligesom jeg også blev den første i Danmark, der oprettede et Play Lab.

 

I dag ved jeg, at leg ikke kun er relevant for børn men i høj grad også for voksne som en måde at kommunikere, innovere, samarbejde, lære og ikke mindst udvikle sig på som menneske. Dermed er vi nået til kernen i mit arbejde i dag, som har sin rod i leg, kunst, filosofi men også naturen. 

 

Hele mit liv har jeg selv elsket at være i naturen. Det har været på ryggen af en hest, blandt blomster og træer i smukke haver, i bjerge for at stå på ski, ude at sejle eller med støvlerne snøret til en ny vandretur. Altid, når jeg er i naturen, sker der noget med mig. Verden åbner sig, mit sind falder til ro. Jeg sanser og lytter bedre og ofte pibler nye ideer frem. Derfor inddrager jeg i dag aktivt naturen i mit virke som facilitator og underviser til at skabe nærvær, eftertænksomhed, gode samtaler, kreativitet og anderledes tankerum.

En gåtur klarer hjernen og stimulerer vores evne til at kombinere tanker på nye måder. Store tanker, nye tanker, kreative tanker - som kan være med til at give livet fornyet mening og fylde.

"Jeg kan kun meditere, når jeg går. Når jeg stopper, hører jeg op med at tænke; mit sind arbejder kun med mine ben".

                                                                                          Jean-Jacgues Rousseau

bredallundbillede2.jpg