katrine%20facilitering_edited.jpg

Facilitering

Få hjælp til at gennemføre jeres møder, konferencer og processer 

At nå organisatoriske mål handler dybest set om at lede, skabe en kultur og arbejde med formål der giver mening, hvilket ind imellem kræver tid og et særligt rum til eftertanke. Det er her jeg selv og mine samarbejdspartnere kommer ind som erfarne facilitatorer.

Processerne foregår som en vekselvirkning mellem det legende og dermed horisontudvidende, som kan vise et mere nuanceret billede af opgaven. Men dette står aldrig alene. De indsigter der dukker frem kobles altid med refleksioner, der kan lede hen til et konkret udbytte af dagen. Det kan f.eks. være en ny strategi, bedre kommunikation, samarbejde, udforskning af en konkret problemstilling eller udvikling af et nyt koncept eller ide. 

Der kan siges meget om hvorfor facilitering er vigtig og hvordan man kan gøre det. Men giv mig i stedet et kald på 29228540 og lad mig høre, hvad der netop er jeres behov, så kan vi sammen drøfte mulighederne, sætte rammen og jeg og mit team skabe et design, der passer til jer.


Lær selv at brænde igennem som facilitator på Faciliteringsuddannelsen

Men måske har du selv lyst til at prøve kræfter med facilteringsrollen og/eller blive udfordret på ny som en allerede rutineret facilitator, så er Faciliteringsuddannelsen noget for dig?